Om oss

Vega snackbar-kino-kafe-oslo-kafedisk.jpg

Vega Snackbar ligger i Hausmannsgate nærmere bestemt i Vega Scene. Vega er en Art Cinema og et lite storbyteater som løfter frem aktuelle filmer og ny dramatikk. Her finner du med tre kinosaler, en teatersal og en debattsalong. Filmene vises uten reklame.  

Foajéen er vårt tilholdssted der det finnes romslig og god plass for å møtes både før og etter en kinovisning, eller kun for stikke innom for en kaffekopp eller en matbit, det er også gode muligheter for å ha møter eller ha en arbeidsdag i lokalet.


Vega snackbar-kino-kafe-oslo-logo.jpg

Vega snackbar er som dinerens hyggelige lillesøster og en møteplass for film- og teaterentusiaster. Det er langt mer enn et sted som selger snacks. Her serveres frokost, lunsj, brunch og varm mat. Utvalget er bredt og menyen strekker seg fra «noko attått» til litt større retter du blir mett av. Snackbarens røde tråd er grønn. Her får du en kombinasjon av kortreist, økologisk og bærekraftig mat. Du får i tillegg kjøpt digg kinosnacks.

Ingen snackbar uten bar!
Her får du også alt fra en god kopp kaffe, via øl og vin, til enkle cocktails og mineralvann. Vega Snackbar tilbyr også catering på og utenfor huset til møter, eventer, filmfestivaler eller fest.
Kontakt oss på epost eller 22699700 for mer informasjon.

Vi snackses på Vega!